Mini Bootcamp in Frognerparken


Al sinds dat Thomas en Hugo vier maanden zijn neem ik ze elke week mee naar mini-bootcamp in onze Thule Chariot Sport kinderwagen. In het begin sliepen ze voornamelijk tijdens de les. Maar nu ze alweer 10 maanden zijn kijken ze vanuit de kinderwagen naar al die oefeningen die ik samen met andere mama's aan het doen ben. Ook komt het regelmatig voor dat ik een van de twee eruit moet halen om ook gezellig op de yoga-mat te spelen. En Thomas of Hugo is dan echt niet de enige! Voor de babies is het zeker ook een leuke ochtend, met name in de zomer/lente dan kruipen, liggen ze allemaal lekker in het gras. Sommige oefeningen kun je ook samen doen, de hip raise :-).  In de  winter, is het net zo fantastisch want de les gaat gewoon door met een dik pak sneeuw, spikes onder je hardloopschoenen, grote wielen onder de kinderwagen en gaan!  Vaak is het park dan aangenaam rustig. 

 

De oefeningen zijn speciaal gericht op post-zwangerschap, denk aan je bekkenbodem maar ook je rug en armen vanwege het geven van borstvoeding en het continue tillen. Mini bootcamp heeft verschillende locaties in Oslo en is onder professionele begeleiding. 

 

Frognerparken is een prachtig park in Oslo, ook wel bekend als Vigelandpark, met meer 200 sculpturen van Gustav Vigeland. Er is een heel erg leuk café, Anna på landet en een grote speeltuin frognerborgen, kortom het Frognerpark is zeer de moeite waard om te bezoeken als je in Oslo bent.